Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Oλοήμερο πρόγραμμα σχολικού έτους 2020-2021


 
Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

Οι μαθητές  των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι.

Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

Σε περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα, απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης, για την οποία πατήστε ΕΔΩ.

Η εγγραφή στο ολοήμερο πρόγραμμα ολοκληρώνεται ΜΟΝΟ εφ’ όσον υποβληθούν μαζί  με την αίτηση, τα απαραίτητα δικαιολογητικά βεβαίωσης εργασίας ή ανεργίας των γονέων.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και των δικαιολογητικών είναι η Πέμπτη 25/06/2020. Μπορείτε να αποστείλλετε όλα τα έγγραφα στο: mail@2dim-glykon.att.sch.gr ή να τα στείλετε σε φάκελο, μέσω του παιδιού σας.

Επίσης η  φοίτηση των μαθητών/τριών του ολοήμερου προγράμματος  διακόπτεται όταν ο/η μαθητής/τρια συμπληρώσει 15  συνεχόμενες απουσίες οι οποίες δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση, όταν ο γονέας ή κηδεμόνας του ζητήσει τη διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή όταν ο γονέας ή κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του/της μαθητή/τριας κατά το 2ο 15νθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο15νθήμερο του Φεβρουαρίου.
                                                                                            
Η    Δ/ΝΤΡΙΑ

ΑΡΓΥΡΩ  ΜΠΕΡΓΕΛΕ