Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη Δημοτικού για το σχολικό έτος 2020-2021.


Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2020-2021 στην Α΄ τάξη Δημοτικού εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2014.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν  από 15 – 29
Μαΐου 2020 ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τις «Οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού στις σχολικές μονάδες» και με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού στο σχολείο, παρακαλούνται οι γονείς να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου: mail@2dim-glykon.att.sch.gr.  Σε περίπτωση αδυναμίας, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το τηλ. 2106611797 από 8.00 έως 14.00.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1.Φόρμα εγγραφής μαθητή : ΕΔΩ

2.Φωτοτυπία του ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα εμβόλια.

3.Αποδεικτικό στοιχείο (π.χ  λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ε9, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας των γονέων του μαθητή.

4.Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου.( Την εκδίδει το νηπ/γείο)

5.Tο  Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο κατά το μήνα Σεπτέμβριο (πατήστε ΕΔΩ).

6.Αίτηση για ολοήμερο: Σε περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα, απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης, για την οποία πατήστε
ΕΔΩ. Η εγγραφή στο ολοήμερο πρόγραμμα, ολοκληρώνεται ΜΟΝΟ εφ’ όσον υποβληθούν μαζί  με την αίτηση, τα απαραίτητα δικαιολογητικά βεβαίωσης εργασίας ή ανεργίας των γονέων.

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 2ου Δ.Σ  Γλυκών Νερών (Διεύθυνση Τριφυλίας & Αργοστολίου) βάση των οποίων δέχεται μαθητές το σχολείο μας  είναι : Λ. Μαραθώνος (ως όριο)- Λ. Σπάτων (μονά)-Θεοτοκοπούλου (μονά)- Ολυμπιονικών (μονά) – Δωδώνης (μονά)- Ναυαρίνου (ως όριο)- Άρτας- Λ. Λαυρίου (ως όριο).


 H  Διευθύντρια του Σχολείου

Αργυρώ  Μπεργελέ