Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε στην αποκριάτικη γιορτή του σχολείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00-14:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Εφόσον ο καιρός είναι καλός, η γιορτή θα μεταφερθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Η φετινή γιορτή, εκτός από μουσική και χορό, θα έχει και μια έκπληξη για μικρούς και μεγάλους!

Με μεγάλη μας χαρά αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γλυκών Νερών-Παιανίας "Η Γενοβέφα" και θα παρουσιάσει αποκριάτικα δρώμενα (Γαϊτανάκι, Μπούλες, Κουδουνάτους, Γενίτσαρους κ.α.) και παραδοσιακούς χορούς.

Όπως κάθε χρόνο, η συμβολή των γονιών στη γιορτή θα είναι το κέρασμα των παιδιών. Φέτος, λόγω της ώρας που θα γίνει η γιορτή, παρακαλούμε η συμμετοχή σας ανά οικογένεια να είναι ένας χυμός/αναψυκτικό κι ένα σνακ (σακούλα πατατάκια, popcorn κλπ). Θα τα παραλάβουν μέλη του συλλόγου κατά την είσοδό τους και θα αναλάβουν να κεράσουν τα παιδιά. Για τους γονείς, ο Σύλλογος θα προσφέρει καφέ.

Σημειώνουμε ότι ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΦΕΤΙ, ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους ΜΟΝΟ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ.

Τέλος, σας επισημαίνουμε ότι όσον αφορά στην ασφάλεια των παιδιών η επιτήρησή τους θα γίνει από τους γονείς, οι οποίοι θα τα συνοδεύουν υποχρεωτικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να μην επιτρέψουμε την είσοδο των ασυνόδευτων παιδιών στη γιορτή.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών