Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη Δημοτικού για το σχολικό έτος 2023-2024.

 

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη Δημοτικού για το σχολικό έτος 2023-2024. 




 Σας ενημερώνουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2023-2024 στην Α΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως και 31-12-2017.

Οι γονείς μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής με όλα τα απαραίτητα τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση του σχολείου από 1 έως 20 Μαρτίου, τις ώρες: 13:15 – 13:45 μόνο με ραντεβού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-6611787 ή στο mail του σχολείου: mail@2dim-glykon.att.sch.gr (Συμπληρώνουν και υπογράφουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  και οι δύο γονείς τις αιτήσεις εγγραφής).

1. Εκτυπώστε και συμπληρώστε όλα τα πεδία στην αίτηση εγγραφής μαθητή/τριας στο δημοτικό. Πατήστε    ΕΔΩ   .

   2. Αποδεικτικό στοιχείο (π.χ λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ε9, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας των γονέων του μαθητή.

 3. Βεβαίωση φοίτησης από το νηπιαγωγείο. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο δημοτικό.

 4. Tο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο κατά το μήνα Σεπτέμβριο (πατήστε ΕΔΩ)

 5. Το βιβλιάριο υγείας ως απόδειξη ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

  6. Αίτηση για ολοήμερο: Σε περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο ολοήμερο πρόγραμμα, απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα MONO σχετικής αίτησης ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ. (για την οποία πατήστε ΕΔΩ)


Αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου.

  Από το σχολικό έτος 2022-2023 έχει τεθεί σε εφαρμογή   νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου. Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Δημοτικού  Σχολείου που παρακολουθούν το αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου λαμβάνει χώρα ή στις 15:50,με το πέρας της δεύτερης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης, ή στις 17:30, με τη λήξη του προγράμματος.

   Όλοι οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών/ μαθητριών Δημοτικών Σχολείων, τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του διευρυμένου ολοήμερου, θα ενημερωθούν από τους/τις Διευθυντές/ντριες Προϊσταμένους/νες των ανωτέρω σχολικών μονάδων ώστε να δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, τη συμμετοχή των παιδιών τους σε αυτό. 

 Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 2ου Δ.Σ  Γλυκών Νερών (Διεύθυνση Τριφυλίας & Αργοστολίου) βάση των οποίων δέχεται μαθητές το σχολείο μας  είναι : Λ. Μαραθώνος (ως όριο)- Λ. Σπάτων (μονά)-Θεοτοκοπούλου (μονά)- Ολυμπιονικών (μονά) – Δωδώνης (μονά)- Ναυαρίνου (ως όριο)- Άρτας- Λ. Λαυρίου (ως όριο).

 (Για όποια  απορία  ή διευκρίνιση τηλέφωνο επικοινωνίας με την Διευθύντρια στο τηλέφωνο του σχολείου: 210-6611797)


Η Διευθύντρια του Σχολείου

Δρ. Αργυρώ  Φ.  Μπεργελέ