Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου έως το μήνα Δεκέμβριο



Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου που οργανώνουν οι μαθητές της Ε΄τάξης κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.


Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Οι μαθητές της Ε΄τάξης θα παρουσιάσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου. Ώρα προσέλευσης: 8:15 π.μ Ώρα αποχώρησης: 09:45 π.μ. Το σχολείο, πρωινό και ολοήμερο, δε θα λειτουργήσει.


Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου. Tο σχολείο δε θα λειτουργήσει επειδή την ημέρα εκείνη, έχει δοθεί άδεια στους εκπαιδευτικούς προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση του τοπικού συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ».


Πέμπτη  19 Δεκεμβρίου, ώρα 13:20 μ.μ .Eπίδοση ελέγχων προόδου Α΄Τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ και ενημέρωση γονέων όλων των τάξεων από τους εκπαιδευτικούς.Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. ‘Ολο το σχολείο πάει στο σινεμά «ΔΑΝΑΟΣ» για να παρακολουθήσει κινηματογραφική ταινία. Ο τίτλος της θα γνωστοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο. Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.


Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Τελευταία ημέρα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων όλο το σχολείο θα εκκλησιαστεί τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες. Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να προετοιμαστούν και να κοινωνήσουν. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

** Για τυχόν αλλαγές θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως