Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας υποδέχτηκε τον παραμυθά Γιώργο Ευγενικό και τις μουσικούς Ειρήνη Νικολακοπούλου και Αντιγόνη Στάππα από το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών (https://www.e-mythos.eu/). Οι μαθητές της Α΄και της Β΄ τάξης είχαν την ευκαιρία ν' ακούσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια και να γελάσουν με την καρδιά τους με τις σκανταλιές των καλικάντζαρων.




















Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης υποδέχτηκαν με τη σειρά τους τον παραμυθά και τις μουσικούς. Συμμετείχαν ενεργά στην αφήγηση των παραμυθιών κι άκουσαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 















Τις τελευταίες ώρες της ίδιας μέρας το σχολείο μας επισκέφτηκε Άι Βασίλης από τον Δήμο Παιανίας και μοίρασε ευχές και γλυκά στα παιδιά που τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.
 

Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου, κ.  Όλγας Κακοσίμου καθώς και της δασκάλας Θεατρικής Αγωγής, κ. Περσεφόνης Μπουγά!





















Η εκπαιδευτικός των Αγγλικών του σχολείου μας, κ. Ευαγγελία Καραγιάννη με την βοήθεια της μουσικού μας, κ. Όλγας Κακοσίμου, ετοίμασαν και παρουσίασαν Ισπανο-ιταλικά κάλαντα με τους μαθητές των μεγαλυτέρων τάξεων! Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού  Σχολείου Γλυκών Νερών σας εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ !!!